Exposition Art Blog: Elena Netsayef

Elena Netsayef


 The artist struggles to find new names in a world of giant. The interior seductive sound of the spirit sit the creator tragic. In the midst of man and together with the other art, it contributes to the reconstruction of a new world based on new beginnings and new values. The work of art created by an internal need and a spiritual spirit is a LIVING BEING.

 Έλενα Νετσάγιεφ

1. ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
ΕΡΓΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΑΔΙ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ AFRESCO Eιναι ο ιδιος ο ΕΞΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΣ .Η ασιγαστη ψυχικη ταραχη.Ο καλλιτεχνης πασχιζει να βρει νεους νομους σε ενα κοσμο του γιγνεσθαι.Η τεχνη αποτελει για τον καλλιτεχνη προβλημα περιεχομενου,εσωτερικη αναγκαιοτητα.Ηεσωτερικοτητα αυτη δεν ειναι εικονα της φυσης.Οι εσωτερικοι αυτοι ηχοι του πνευματος καθιστουν τον δημιουργο τραγικο.Η πνευματικη του δυναμη αντιτιθεται στην υλικη.Ηζωγραφικη που μεσα απο τις εσωτερες αξιες της,και απο την επιδραση που εξασκει αμεσα στον ανθρωπο και μαζυ με τις αλλες τεχνες συμβαλλει στην ανοικοδομηση ενος νεου κοσμου που βασιζεται σε νεες αρχες και νεες αξιες. ΠΝΕΥΜΑ ΨΥΧΗ ΖΩΗ ΚΟΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΗΧΟΣ.Το εργο τεχνης που εχει δημηουργηθει απο μια εσωτερικη αναγκαιοτητα και μια πνευματικη πνοη ειναι ενα ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΝ.Το εργο Τεχνης ΖΕΙ κι εξυπηρετει την αναπτυξη και την ευαισθητοποιηση της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ.
2. Μικτή τεχνική σε ξύλο
Με τα φυσικα υλικα της ιδιας της φυσης ΓΗ ΝΕΡΟ ΠΗΛΟ ΞΥΛΟ ΑΜΜΟ και ΧΡΩΜΑ,δημηουργησα τα ξυλινα ομοιωματα τα οποια αντιπροσωπευουν τον ανθρωπο.ΠΑΛΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΣΜΗΛΕΥΜΕΝΟΣ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟς ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟΣ απο το χερι του καλλιτεχνη στηθηκε ΑΘΑΝΑΤΟΣ μεσα στα πλουτη της γης και του συμπαντος στην ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ. Προσπαθω να δημηουργησω ενα θαυμα,ΤΟ ΘΑΥΜΑ της ΨΥΧΗΣ.Το θειο ΦΩΣ της ΤΕΧΝΗΣ ,οδηγει τα ξυλινα ανθρωπινα ομοιοματα που ΠΑΛΩΝΤΑΙ στο ΑΙΩΝΙΟ ΧΡΟΝΟ της Ανθρωπινης Υπαρξης.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ .Ελεγε ο Ελληνας προγονος μας ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ,ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΗΜΗΟΥΡΓΟΥ ,ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ??? ικτή τεχνική σε ξύλο
3. Ανάγλυφα Χαρακτικά
Σαν Ζωγραφος και Χαρακρια ,ενοιωσα πολυ δυνατη,μετα απο ολες τις συγκυριες της ΖΩΗΣ,δεν μου αρκουσαν τα πινελα και τα χρωματα,ηθελα να πλασω τον ιδιο τον ΑΝΘΡΩΠΟ οπως τον επλασε η φυση ο ιδιος ο θεος,με τα υλικα της ιδιας της ΦΥΣΗΣ.ΓΗ ΝΕΡΟ ΠΗΛΟ ΑΜΜΟ ΦΩΣ ΧΡΩΜΑ???Μ αυτα τα φυσικα υλικα,δημηουργησα τον ΑΝΘΡΩΠΟ??? Σμηλευμενο, χαραγμενο,ζωγραφισμενο???τον ΕΣΤΗΣΑ ΑΘΑΝΑΤΟ μεσα στα πλουτη της ΓΗΣ και του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ στην ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.Ανυψωνεται σαν μεγας ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.


 More artist's works


















https://milenaolesinska.blogspot.com/p/blog-page_50.html

No comments: